

Blue Group Schedule (V1) /Licensing Track Day – May 28th, 2023

THURSDAY, May 25th

Start	Registration & Meetings	Location
6:20 pm – 10 pm	Zoom Classroom school	

SUNDAY – May 28th

7 am – 10 am	Gates Open	Drag Gate
7:15 – 10 am	Tech for Endurance Race Cars only	Tech Area
8:45 am	Marshals to corners. Track is hot at 9 am	

Start - End	Description	Duration
8:30 - 8:55	Student – Instructor Assignments – Track Entrance Road	
9:00 - 9:25	Blue & Green Groups Classroom Session 1 – Classroom Trailer	25 minutes
9:30 – 9:50	Blue Group Track Session 1 Instructor Lead – (<u>line</u>)	20 minutes
9:50 - 10:05	Debrief with instructor	5 - 15 minutes
10:20 - 10:40	Blue Group Classroom Session 2 – Classroom Trailer	20 minutes
10:45 – 11:05	Blue Group Track Session 2 Instructor Lead – (line & brake points)	20 minutes
11:05 – 11:20	Debrief with instructor	5 - 15 minutes
11:30 – 12:20	Lunch for group A – students provide own lunch	
12:30 – 12:55	All Groups Track Tour by bus (all Marshals in for lunch)	20 minutes
12:50	Marshall's to Corners	
1:00 - 1:20	Blue Group Track Session 3 Student Lead – (vision)	20 minutes
1:25 - 1:45	Blue & Green Group Classroom Session 3 – Classroom Trailer	20 minutes
1:50 - 2:10	Blue Group Classroom Session 4 – Classroom Trailer	20 minutes
2:15 – 2:35	Blue Group Track Session 4 Student Lead (balance, weight transfer)	20 minutes
2:35 – 2:50	Debrief with instructor	5 - 15 minutes
3:05 – 3:25	Blue Group Classroom Session 5 – Classroom Trailer	20 minutes
3:30 – 3:50	Blue Group Track Session 5 – (starts, side by side)	20 minutes
3:50 - 4:05	Debrief with instructor	5 - 15 minutes
4:20 - 4:40	Blue Group License Student WRITE EXAM – Classroom Trailer	20 minutes
4:45 – 5:05	Blue Group Track Session 6 Student Solo – (consistency, smoothness)	20 minutes
5:05 - 5:20	Debrief with instructor	5 - 15 minutes
6:00 pm	Graduation - Grandstand	15 minutes
6:00	Track Closed	Clean up





