

Green Group Schedule (V1)/Licensing Track Day - May 28th, 2023

THURSDAY, May 25th

Start	Registration & Meetings	Location
6:20 pm – 10 pm	Zoom Classroom school	

SUNDAY – May 28th

7 am – 10 am	Gates Open	Drag Gate
7:15 – 10 am	Tech for Endurance Race Cars only	Tech Area
8:45 am	Marshals to corners. Track is hot at 9 am	

Start - End	Description	Duration
8:30 - 8:55	Student – Instructor Assignments – Track Entrance Road	20 minutes
9:00 - 9:25	Blue & Green Groups Classroom Session 1 – Classroom Trailer	25 minutes
10:20 - 10:40	Green Group Track Session 1 Instructor Lead – (line)	20 minutes
10:40 - 10:55	Debrief with instructors	5 - 15 minutes
11:10 – 11:30	Green Group Classroom Session 2 - Classroom Trailer	20 minutes
11:35 – 11:55	Green Group Track Session 2 Instructor Lead – (line & brake points)	20 minutes
11:55 – 12:00	Debrief with instructors	5 minutes
12:00 – 12:25	Lunch for group B – students provide own lunch	
12:30 – 12:55	All Groups Track Tour by bus (all Marshals in for lunch)	20 minutes
12:55	Marshall's to Corners	
1:25 – 1:45	Green & Blue Groups Classroom Session 3 - Classroom Trailer	20 minutes
1:50 - 2:10	Green Group Track Session 3 Student Lead – (vision)	20 minutes
2:10 – 2:25	Debrief with instructors	5 - 15 minutes
2:40 - 3:00	Green Group Classroom Session 4 - Classroom Trailer	20 minutes
3:05 – 3:25	Green Group Track Session 4 Student Lead (balance, weight transfer)	20 minutes
3:25 – 3:40	Debrief with instructors	5 - 15 minutes
3:55 – 4:15	Green Group Classroom Session 5 - Classroom Trailer	20 minutes
4:20 - 4:40	Green Group Track Session 5 - (starts, side by side)	20 minutes
4:40 – 4:55	Debrief with instructors	5 - 15 minutes
5:10 - 5:30	Green Group License Student WRITE EXAM – Classroom Trailer	20 minutes
5:35 – 5:55pm	Green Group Track Session 6 Student Solo (consistency, smoothness)	20 minutes
5:55 - 6:00	Debrief with instructors	5 minutes
6:00 pm	Graduation - Grandstand	15 minutes
6:00	Track Closed	Clean up





