# Master Schedule – all events and groups listed Rivercity Motors WCMA Advanced Driving and Race Licensing School Track Day – May 28<sup>th</sup>, 2023

## TUESDAY, May 23<sup>rd</sup>

Start Instructor Meeting		Location
7:00 pm – 9 pm	Zoom Instructor Meetingl	

# THURSDAY, May 25th

Start	Student Classroom Session - Mandatory	Location	
6:20 pm – 10 pm	Zoom Classroom school		

## FRIDAY, May 26th

Start	Instructor Meeting	Location
7:00 pm – 8 pm	Zoom Instructor Meeting	

#### SUNDAY, May 28th

•			
Start	Instructor Meeting	Location	
7:00 am	Gates open		
8:00 am	Marshal's Meeting	Race Control	
8:15 am	Instructor's Meeting	Track Entrance Road	
8:30 - 8:55	Student – Instructor Assignments	Track Entrance Road	
8:45 am	Marshals to corners. Track is hot at 9 am		









Page 1 of 2

7 am – 10 am	Gates Open	Drag Gate
7:15 – 10 am	Tech for Endurance Race Cars only	Tech Area
8:00 am	Marshal's Meeting	Race Control
8:15 am	Instructor's Meeting	Track Entrance Road
8:45 am	Marshals to corners. Track is hot at 9 am	

Start - End	Description	Duration	
8:30 - 8:55	Student-Instructor Assignments – Track Entrance Road	20 minutes	
9:00 - 9:25	Instructor Driving 25 minutes		
9:00 - 9:25	Blue & Green Groups Classroom Session 1 – Classroom Trailer	25 minutes	
9:30 - 9:50	Blue Group Track Session 1 then debrief for 5 min	20 minutes + 5 debrief	
9:30 - 9:50	Red Group Classroom Session 1 - Classroom Trailer	20 minutes	
9:55 – 10:15	Red Group Track Session 1 then debrief for 5 minutes	20 minutes + 5 debrief	
10:20 - 10:40	Green Group Track Session 1	20 minutes + 5 debrief	
10:20 - 10:40	Blue Group Classroom Session 2 – Classroom Trailer	20 minutes	
10:45 – 11:05	Blue Group Track Session 2 then debrief for 5 min	20 minutes + 5 debrief	
10:45 - 11:05	Red Group Classroom Session 2 - Classroom Trailer	20 minutes	
11:10 - 11:30	Red Group Track Session 2 then debrief for 5 minutes	20 minutes + 5 debrief	
11:10 – 11:30	Green Group Classroom Session 2	20 minutes	
11:35 – 11:55	Green Group Track Session 2	20 minutes + 5 debrief	
12:00 – 12:10	Marshal exchange (some in for lunch, other out for short session)	10 minutes	
12:10 – 12:30	Instructor Driving	20 minutes	
12:30 – 12:55	All Groups Track Tour by bus (all Marshals in for lunch)	20 minutes	
12:50	Marshal's to Corners		
1:00 - 1:20	Blue Group Track Session 3 then debrief for 5 min	20 minutes + 5 debrief	
1:00 - 1:20	Red Group Classroom Session 3 - Classroom Trailer	20 minutes	
1:25 – 1:45	Red Group Student Track Session 3 then debrief for 5 minutes	20 minutes + 5 debrief	
1:25 – 1:45	Blue & Green Groups Classroom Session 3 – Classroom Trailer	20 minutes	
1:50 - 2:10	Green Group Track Session 3	20 minutes + 5 debrief	
1:50 - 2:10	Blue Group Classroom Session 4 – Classroom Trailer	20 minutes	
2:15 – 2:35	Blue Group Student Track Session 4 then debrief for 5 min	20 minutes + 5 debrief	
2:15 – 2:35	Red Group Classroom Session 4 - Classroom Trailer	20 minutes	
2:40 - 3:00	Red Group Track Session 4 then debrief for 5 minutes	20 minutes + 5 debrief	
2:40 - 3:00	Green Group Classroom Session 4 – Classroom Trailer	20 minutes	
3:05 – 3:25	Green Group Student Track Session 4	20 minutes + 5 debrief	
3:05 – 3:25	Blue Group Classroom Session 5 – Classroom Trailer	20 minutes	
3:30 – 3:50	Blue Group Track Session 5 then debrief for 5 min	20 minutes + 5 debrief	
3:30 - 3:50	Red Group Classroom Session 5 - Classroom Trailer	20 minutes	
3:55 – 4:15	Red Group Track Session 5 then debrief for 5 minutes	20 minutes + 5 debrief	
3:55 – 4:15	Green Group Classroom Session 5 – Classroom Trailer	20 minutes	
4:20 - 4:40	Green Group Track Session 5	20 minutes + 5 debrief	
4:20 - 4:40	Blue Group License Student WRITE EXAM – Classroom Trailer	20 minutes	
4:45 – 5:05	Blue Group License Student Track Session 6 then debrief for 5 min	20 minutes + 5 debrief	
4:45 – 5:05	Red Group License Student WRITE EXAM – Classroom Trailer 20 minutes		
5:10 - 5:30	<b>Red Group License Student Track Session 6</b> then debrief for 5 minutes 20 minutes + 5 debrief		
5:10 - 5:30	Green Group License Student WRITE EXAM – Classroom Trailer		
5:35 – 5:55pm	Green Group License Student Track Session 6	20 minutes	
6:00	Graduation & Track Closed - Grandstand	Clean up	